Stranieri

MINUT cu MINUT Dinamo Moscova - Amkar Perm. Ultimul meci al anului pentru Dan Petrescu

Onlinesport.ro a transmis live text de la ora 14:00 meciul dintre Dinamo Moscova si Amkar Perm, ultimul in acest an pentru echipa lui Dan Petrescu.

Final Dinamo Moscova - Amkar Perm 2-0

Final de partida si de an pentru Dan Petrescu in Rusia.

77 - Dubla Kuranyi din lovitura de la 11 metri. La acest scor Dan Petrescu poate rasufla usurat.

58 - Kuranyi deschide scorul cu o lovitura de cap din sase metri. Centrare perfecta a lui Jirkov de pe stanga. Petrescu se bucura pe margine.

46 - S-a reluat meciul in conditiile in care la Moscova ninge din ce in ce mai tare.

45 - Final de prima repriza. Revenim cu partea secunda.

40 - Jirkov este semnalizat nu numai eronat, ci aberant, intr-un offsaid inexistent. Erau cel putin cinci metri intre jucatorul lui Dinamo si ultimul aparator de la Amkar. Dan Petrescu este o masina de nervi pe margine si are dreptate sa protesteze. Jirkov scapase singur spre poarta adversa.

38 - Echipa lui Dan Petrescu forteaza tot mai mult in acest final de repriza, dupa ce in prima jumatate de ora Dinamo Moscova a ajuns sporadic la poarta adversa.

36 - Kuranyi trimite in careu pentru Kokorin. Acesta se incurca in minge si rateaza finalizarea. Dan Petrescu ii arata de pe margine ca trebuia sa puna doar latul si faza era rezolvata.

10 - Portarul oaspetilor Narubin este foarte aproape de o gafa. Acesta a incercat sa degajeze cu mana, dar mingea i-a alunecat si era sa o trimita in propria poarta.

14:01 A inceput meciul de pe arena Khimki.



MINUT cu MINUT Dinamo Moscova - Amkar Perm. Ultimul meci al anului pentru Dan Petrescu