Stranieri

Arabii i-au gasit inlocuitor lui Laurentiu Reghecampf

Dupa ce saptamana trecuta Laurentiu Reghecampf a fost bagat in sedinta de arabi si i s-a comunicat ca trebuie sa plece, presa locala scrie din nou despre debarcarea antrenorului roman. 

Cei de la Al Hilal au gasit antrenorul care il va inlocui pe Reghecampf. Acesta este, conform presei arabe, belgianul Eric Gerets.

Sefii de la Al Hilal i-au comunicat saptamana trecuta lui Reghe ca nu mai este dorit si trebuie sa plece, insa antrenorul refuza si conditioneaza demisia de plata salariului pe un an sau chiar pe intreg contractul, desi nu a stat nici macar sase luni in Arabia Saudita. Practic, se agata sa scaun si de bani, cu toate ca nu a facut nimic notabil la aceasta echipa. 

Reghecampf nu a fost dat inca afara, pentru ca arabii se gandesc cum sa scape de el fara sa ii satisfaca toate cerintele. In mod cert, nu mai este dorit, cu toate ca a decalarat in presa din Romania ca totul este bine si ca merge mai departe

El are un salariu de 3,5 milioane de dolari si vrea sa plece de la Al Hilal macar cu aceasta suma, daca nu cu 7 milioane - atat cat negociase pentru doua sezoane. 



Arabii i-au gasit inlocuitor lui Laurentiu Reghecampf