Stranieri

Andone in atentia unui club din Premier League

Evolutiile bune din ultima perioada si golurile marcate pentru Deportivo La Coruna l-au adus pe atacantul Florin Andone in atentia unui club din Premier League, anunta calciomercato.com

Potrivit sursei de mai sus, de Andone sunt interesati cei de la Sunderland, echipa la care a fost legitimat Costel Pantilimon.

"Pisicile negre", asa cum sunt porecliti cei de la Sunderland, ocupa locul 18 in Premier League, cu doar 11 puncte obtinute in cele 14 etape disputate pana acum.

Gol dupa gol in ultimele etape

Transferat in vara de la Cordoba din liga secunda spaniola, Andone a avut nevoie de mai mult timp pentru acomodarea la Deportivo.

Chiar daca golul a intarziat sa apara, Andone a continuat sa fie folosit in primul 11 si in cele din urma increderea antrenorului a fost rasplatita.

De cinci ori a marcat Andone in 15 aparitii pentru Deportivo in toate competitiile, iar in ultima etapa de campionat a reusit prima sa dubla pentru gruparea galiciana intr-un meci din La Liga.

Criza in atac

Echipa care il doreste pe Andone are cel mai slab atac din Premier League, cu doar 14 goluri marcate, in conditiile in care opt reusite au venit din partea lui Jermain Defoe.



Andone in atentia unui club din Premier League