Stranieri

Adrian Mutu: "Cariera mea inca nu s-a incheiat"

Adrian Mutu vorbeste intr-un interviu despre experienta din fotbalul indian si despre cariera sa de jucator profesionist, acesta afirmand ca nu se gandeste inca la retragere.

“Sunt curios despre noua mea experienta. Stiu ca liga a fost populara si bine condusa anul trecut, asa ca sunt increzator pentru acest nou sezon. Am avut parte de un start bun, cu toate conditiile si facilitatile in cantonamentul din Turcia. Superliga Indiana este la inceput si sunt bucuros ca dau o mana de ajutor aici. Sper sa pot ajuta la dezvoltarea fotbalului in India”, a spus Mutu pentru site-ul livemint.com

Mutu a vorbit si despre perioada de inceput a carierei sale in fotbalul romanesc.

“Fotbalul era ca o religie pentru noi. Romania a fost un stat sovietic (n.r. - a vrut sa spuna probabil comunist, dar cei de la livemint.com au tradus gresit) pana am avut eu zece ani. Parintii mei erau profesori, asa ca nu era nimic de facut in afara de a merge la scoala si a juca fotbal.

In ceea ce priveste infrastructura intalnita acum in India, Mutu spune ca seamana cu ce aveam noi in Romania in urma cu mai bine de un deceniu.

“Din ce am vazut pana acum, facilitatile din India arata precum cele din Romania cu 15 ani in urma. Cand esti copil nu ai nevoie decat de un teren si o minge. Dar trebuie sa oferi cel putin aceste doua lucruri. Sa joc in afara tarii a fost un vis pentru mine, iar la 21 ani am ajuns la Inter Milano. Senzatia a fost unica. Este ceva ce nu voi uita niciodata”, a mai spus Mutu.



Adrian Mutu: "Cariera mea inca nu s-a incheiat"