Stranieri

Adrian Mutu are sperante ca va juca la EURO 2016

Atacantul Adrian Mutu, jucator in prezent legitimat la echipa indiana FC Pune City intr-unul dintre cele mai exotice campionate din lume, spune ca este increzator in privinta unei convocari la echipa nationala a Romaniei pentru turneul final al Campionatului European din vara lui 2016.

“Am vorbit recent cu selectionerul echipei nationale si mi-a spus ca daca voi continua sa joc fotbal chiar si dupa experienta din India, atunci se va gandi la mine pentru Campionatul European de anul urmator. Este o motivatie uriase pentru mine si iau acest aspect foarte in serios”, a declarat Mutu pentru site-ul sport360.com

Daca revine in echipa nationala, Mutu are sansa ca la 35 de ani sa devina cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a Romaniei. In prezent acesta se afla la egalitate cu Gheorghe Hagi.

“Este una dintre cele mai mari provocari din cariera mea si cu siguranta nu va fi usor. M-am antrenat din greu pana acum, comunic constant cu reprezentantii clubului sa inteleg filozofia si cerintele de aici si sunt pregatit sa dau pe teren tot ce pot”, a mai spus Mutu cu privire la experienta pe care o traieste in India la Pune City.

Mutu a semnat cu FC Pune City in septembrie 2014 pe doi ani, dar abia luna viitoare va debuta in Super Liga Indiei. O problema cu obtinerea vizei de intrare in India l-a fortat pe Mutu sa rateze primul an la Pune City.



Adrian Mutu are sperante ca va juca la EURO 2016