Serie A

Juventus a eliminat Milan din Cupa Italiei dupa prelungiri

Liderul din Serie A, Juventus, continua cursa pentru al doilea trofeul din fotbalul italian si s-a calificat in semifinalele Cupei Italiei dupa 2-1 cu AC Milan pe teren propriu. Meciul Juventus - Milan a fost LIVE pe Onlinesport.ro

FormaTia oaspete a inceput mai bine si dupa doar sase minute Stephan El Shaarawy a deschis scorul din pasa lui Boateng.

Juventus a echilibrat disputa si a izbutit egalarea pana la pauza. Giovinco a executat magistral o lovitura libera in minutul 12 si faza la care portarul Amelia a ramas stana de piatra.

Acelasi Giovinco a mai ratat alte doua ocazii, dar o data a fost anticipat de Amelia din lovitura libera, iar a doua oara a trimis pe langa poarta intr-o faza de unu la unu cu goalkeeperul advers.

Cum in partea secunda niciuna dintre echipe nu a mai marcat meciul a intrat in prelungiri. Dupa cinci minute de la restart muntenegreanul Vucinici a marcat golul victoriei pentru Juventus cu un sut la colTul scurt din interiorul careului.

Milan a dominat ultimele minute si a ratat o ocazie monumentala prin Traore. Liber la punctul cu var de la 11 metri jucatorul formaTiei rossonera a sutat puternic pe centrul porTii acolo unde se afla Amelia.

Juventus merge asadar in semifinale unde va da piept cu Lazio, echipa romanului Radu Stefan.



Juventus a eliminat Milan din Cupa Italiei dupa prelungiri