Ligue 1

Transferul lui Mutu la Ajaccio bate pasul pe loc

Atacantul român Adrian Mutu este tot mai departe de un transfer la formatia din Corsica dupa ce însusi presedintele celor de la Ajaccio a declarat în presa franceza ca tratativele cu Cesena au intrat în impas.

”În pofida acordului pe care îl avem cu agentul jucatorului, nu exista nicio evolutie în ceea ce priveste realizarea transferului. Purtam în continuare negoieri cu oficialii de la Cesena”, a declarat presedintele lui Ajaccio pentru L'Equipe.

Adrian Mutu, 33 ani, îsi cauta echipa dupa retrogradarea Cesenei în Serie B. În aceasta vara atacantul român a fost ”transferat” de mass media italiana în Brazilia, Turcia si la Sion în Elvetia.

Presedintele gruparii Ajaccio, Alain Orsoni, a confirmat, miercuri, agentiei France Presse, faptul ca ajuns la un acord pentru transferul atacantului Adrian Mutu (Cesena), precizând ca îl asteapta pe jucatorul român în Corsica la începutul saptamânii viitoare pentru a semna un contract pe doi ani.

"Pretentiile sale financiare sunt mult sub cele ale lui Brandao si vorbim de un jucator de un alt calibru. Va fi la Ajaccio la începutul saptamânii viitoare. Daca vom reusi, va fi o mare lovitura. Este într-o dispozitie buna", declara presedintele gruparii franceze.



Transferul lui Mutu la Ajaccio bate pasul pe loc