Ligue 1

PSG îl strânge cu ușa pe Mbappe

Sursă foto: https://twitter.com/theMadridZone

Conducerea campioanei Franței i-a transmis un fel de ultimatum lui Kylian Mbappe, jucător care trebuie să ofere un răspuns final în ceea ce privește viitorul său.

Kylian Mbappe mai are contract cu PSG până la 30 iunie 2024 și, dacă nu semnează prelungirea în următoarele șase luni, ar putea pleca gratis.

Atacantul francez este curtat intens de Real Madrid, dar cei de la PSG ar vrea să-l păstreze în echipă.

În același timp, pierderea gratis a lui Mbappe peste șase luni ar echivala cu un dezastru financiar chiar și pentru patronii din Qatar ai echipei PSG.

Astfel, Nasser Al-Khelaifi a decis să transmită un ultimatum lui Mbappe prin care acesta să se hotărască în privința viitorului său.

”Dacă Kylian vrea să rămână şi noi dorim să rămână. Însă trebuie să semneze un nou contract. Trebuie să se decidă săptămâna viitoare, în zece zile. Cel mai târziu în două săptămâni. Dacă nu vrea să prelungească, atunci are uşa deschisă, desigur.

Nu putem pierde gratuit cel mai bun jucător din lume. Este imposibil. Mai este şi acordul verbal pe care îl avem cu el. De altfel, chiar el a spus în interviuri că nu va pleca liber. Şi nu este negociabil. Am fost cu adevărat şocat să aflu că este pregătit să plece gratis”, este mesajul patronului de la PSG pentru Mbappe.

Internaționalul francez ar urma să încaseze o primă de 40 de milioane de euro dacă va decide în acest moment să continue la PSG.

Sumă care presa franceză o traduce ca fiind o ”primă de fidelitate”.

200 de milioane de euro este suma pentru care PSG s-ar despărți în acest moment de Mbappe.



PSG îl strânge cu ușa pe Mbappe