Ligue 1

PSG a facut spectacol cu Messi in tribuna la primul meci pe Parc des Princes. Primire fabuloasa din partea suporterilor (video)

Sursă foto: https://twitter.com/Ligue1_ENG

Echipa din capitala Frantei a trecut pe teren propriu de Strasbourg, cu 4-2, intr-un meci din etapa a 2-a in Ligue 1.

In minutul 27 cei de la PSG aveau deja 3-0 pe tabela, in conditiile in care pe teren s-a aflat doar Kylian Mbappe dintre vedetele de prima mana ale echipei.

Icardi a deschis scorul in minutul 3 cu o deviere cu capul spre coltul lung. Un gol validat de arbitrajul video dupa o suspciune de offside.

Mbappe a majorat din pasa lui Draxler, in minutul 25, pentru ca doua minute mai tarziu Draxler sa marcheze pentru un categoric 3-0, scorul pauzei.

Strasbourg a redus din diferenta dupa pauza prin reusitele lui Gameiro (53’) si Ajorque (64’), insa niciun moment nu s-a pus problema invingatoarei.

Sarabia, jucator intrat pe teren in partea secunda, a securizat victoria pentru echipa lui Pochettino, in minutul 86, din pasa lui Mbappe.

Lionel Messi a fost prezentat publicului de pe Parc des Princes inaintea meciului si a urmarit partida la tribuna oficiala alaturi de Neymar.

Alaturi de Messi au mai fost prezentati publicului parizian Donnarumma, Wijnaldum, Sergio Ramos si Hakimi.



PSG a facut spectacol cu Messi in tribuna la primul meci pe Parc des Princes. Primire fabuloasa din partea suporterilor (video)