Ligue 1

Nicolita l-a invins pe Mutu in prima etapa din Franta

Atacantul Adrian Mutu a inceput ca titular noua editie de campionat din Franta contra formatiei Saint-Etienne la care evolueaza mijlocasul Banel Nicolita. La final echipa lui Nicolita s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Ajaccio.

La jumatatea primei reprize Mutu a bifat cea mai mare ocazie a debutului de partida. Internationalul roman a preluat in interiorul careul advers si a sutat peste poarta.

Brandao, al doilea marcator al lui Saint-Etienne sezonul trecut, a deschis scorul in minutul 34 cu o reluare simpla din sase metri. A fost o pasa venita din dreapta si apararea lui Ajaccio a fost prinsa pe calcaie.

Banel Nicolita a intrat in debutul reprizei secunde la Saint-Etienne in locul lui Tabanou si fostul stelist a avut doua suturi periculoase la poarta lui Ajaccio.

Mutu s-a zbatut si el mult in atacul corsicanilor, dar nu a avut parte de un pasator bun pentru a fi pus in pozitie de finalizare.

Decarul celor de la Ajaccio si-a facut singur o minge pe sut in minutul 56 cand a reluat peste poarta cu piciorul drept.

Nicolita a replicat in minutele 59 si 64 cu doua suturi puternice din interiorul careului. Niciunul dintre acestea nu si-a atins insa tinta.

Mutu avea sa fis schimbat cu Oliech in minutul 71 dupa un schimb de replici la marginea terenului cu antrenorul italian Fabrizio Ravanelli.



Nicolita l-a invins pe Mutu in prima etapa din Franta