Ligue 1

Messi se trateaza in Spania pentru o problema la genunchi

Sursă foto: https://twitter.com/ViaCordobaOK/

Absenta de pe teren la meciul pe care PSG l-a sustinut in deplasare cu Leipzig, miercuri seara, in grupele Champions League, Lionel Messi s-a deplasat in capitala Spaniei pentru a primi tratament de specialitate pentru o accidentare la genunchiul stang.

Lionel Messi a fost inlocuit la pauza meciului cu Lille din campionatul Frantei, o decizie pe care antrenorul Mauricio Pochettino a explicat-o la momentul respectiv ca fiind una de “precautie”.

In realitate, Messi are probleme la genunchi si a mers la Madrid pentru a fi ingrijit la o clinica de fizioterapie regenerativa.

Acesta a fost insotit de coechipierul sau Leandro Paredes si de mai multi membri ai staff-ului medical din nationala Argentinei.

Messi s-a mai tratat la respectiva clinica din capitala Spaniei si in 2015, atunci cand a suferit o ruptura de ligament colateral.

In functie de raspunsul la tratamentul efectual Messi va primi sau nu unda verde pentru urmatoarea actiune a nationalei Argentinei care, in aceasta luna, va primi vizita Braziliei in preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondiala de anul urmator.



Messi se trateaza in Spania pentru o problema la genunchi