Ligue 1

Messi ar fi refuzat prelungirea contractului cu PSG. Se intoarce la Barcelona sau merge dupa Ronaldo in Arabia?

Sursă foto: https://twitter.com/OnzeMondial

Campion mondial cu nationala Argentinei in Qatar, Lionel Messi nu se grabeste in ceea ce priveste viitorul sau in fotbal.

Contractul lui Lionel Messi cu PSG expira pe 30 iunie anul acesta, iar oficialii campioanei Frantei i-au pregatit argentinianului o oferta de prelungire.

Intentia lui Messi este de a nu mai continua in Hexagon, mai ales ca relatia cu Kylian Mbappe nu este una tocmai stralucita dupa finala Cupei Mondiale.

Presa spaniola se grabeste sa speculeze o eventuala revenire a lui Messi pentru incheierea carierei la prima dragoste, FC Barcelona.

“Victoria din Qatar l-a facut sa-si schimbe felul de a gandi, in sensul ca acum apreciaza alte lucruri ce tin de viitorul imediat”, considera jurnalistul Gerard Romero, citat de Marca.

Castigarea titlului in Franta sau chiar Champions League cu PSG se pare ca nu se mai numara deloc printre prioritatile lui Messi.

S-a vorbit despre interesul echipei Al Hilal pentru aducerea lui Messi intr-un campionat de o mediocritate izbitoare. L-am vazut pe Cristiano Ronaldo la debutul pentru Al Nassr pierdut la propriu pe teren alaturi de alti 21 de baieti care mimau fotbalul. Messi nu pare genul pentru o astfel de abordare la finalul carierei indiferent de zerourile adaugat de sauditi.

In acest moment, dupa cum apreciaza cei de la Marca, Barcelona pare singura optiune pentru Messi. Una dintre conditiile primordiale pentru ca mutarea sa aiba loc tine de salariu si de disponibilitatea argentinianului de a renunta la pretentii pentru a se incadra in plafonul impus in cadrul clubului catalan.



Messi ar fi refuzat prelungirea contractului cu PSG. Se intoarce la Barcelona sau merge dupa Ronaldo in Arabia?