Ligue 1

Bastia, revenire de senzatie impotriva campioanei PSG cu un gol magnific al lui Palmieri (video)

Paris Saint Germain a condus cu 2-0, sambata, pe terenul coriscanilor de la Bastia, insa acestia au revenit spectaculos si au punctat de patru ori pana la final.

Echipa lui Laurent Blanc a controlat partida dupa reusitele lui Lucas Moura, un lob superb, si reusita din minutul 20 a tanarului Adrien Rabiot, un jucator de doar 19 ani dorit de Tottenham.

Gazdele de la Bastia au redus din diferenta de la punctul cu var prin Ryad Boudebouz dupa un hent comis in propriul careu de Gregory Van der Wiel.

Pana la pauza corsicanii aveau sa egaleze in urma loviturii de cap a lui Francois Modesto de langa brazilianul David Luiz.

La 11 minute dupa pauza Bastia prelua conducerea prin fundasul Julien Palmieri dupa un corner respins defectuos de cei de la PSG, acelasi jucator trecandu-si in cont dubla in minutul 89.

Bastia pune astfel capat unei serii de opt infrangeri la rand in fata celor de la PSG.

Inaintea meciului a fost tinut un minut de reculegere in memoria celor 17 victime ale atacurolor teroriste care au avut loc in aceasta saptamana la Paris.

PSG ramane pe trei in clasament, cu 38 de puncte, si rateaza ocazia de a egala liderul Olympique Marseille, care de asemenea a pierdut, vineri, 2-1, pe terenul lui Montpellier.



Bastia, revenire de senzatie impotriva campioanei PSG cu un gol magnific al lui Palmieri (video)