Liga 2

Unda verde pentru primul meci din faza playoff in Liga 2

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcturris/

Echipele Turris-Oltul Turnu Magurele si FC Arges au primit unda verde din partea autoritatilor sanitare pentru disputarea meciului programat, vineri, de la ora 17:00.

Cele doua formatii deschid faza playoff programata in Liga 2 intre cele mai bune sase echipe la intreruperea campionatului din cauza pandemiei de coronavirus.

”Conform protocolului impus odată cu pandemia COVID-19, jucătorii și staff-ul tehnic al alb-albaștrilor au trecut printr-o nouă testare înainte de meciul cu FC Argeș. A fost cea ce-a patra astfel de testare de când Erik Lincar și staff-ul său au reluat antrenamentele. Toate rezultatele testelor au ieșit negative”, a anuntat echipa teleormaneana pe contul oficial de Facebook.

La randul lor, cei de la FC Arges au confirmat pe pagina oficiala de internet ca toti jucatorii au trecut cu brio testele medicale.

”Fotbaliștii de la FC Argeș au efectuat marți cel de-al patrulea test COVID-19, conform protocolului medical emis de Ministerul Sănătății pentru reluarea competițiilor sportive. Testarea a fost făcută de aceași echipă de medici care a recoltat probe și la cele trei teste din perioada de pregătire centralizată. Jucătorii echipei noastre și membrii staff-ului tehnic au primit miercuri rezultatele, acestea fiind tot negative. Alb-violeții au primit astfel OK-ul medicilor de a face deplasarea la Turnu Măgurele, pentru meciul de vineri, de la ora 17.00, cu Turris, din prima etapă a play-off-ului pentru promovarea în Liga I”, se arata in comunicatul alb-violetilor.

Cele doua echipe sunt vecine de clasament inaintea reluarii campionatului din Liga 2.

Turris Oltul ocupă locul 3 in clasament, cu 20 de puncte, iar FC Arges se plaseaza in imediata vecinatate pe pozitia a 4-a, cu 19 puncte.



Unda verde pentru primul meci din faza playoff in Liga 2