Liga 2

Rapid si Farul au remizat in Regie intr-o atmosfera de Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCRapid1923oficial/

Peste 3000 de spectatori au fost prezenti, sambata, la primul meci al celor de la Rapid in Liga 2, printre acestia si un important grup venit de la Constanta sa o sustina pe Farul.

Cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, dupa un meci in care Farul a punctat mai bine la impresia artistica.

Cu toate acestea, Rapid a fost aproape sa dea lovitura decisiva in minutul 88 la centrarea lui Hlistei respinsa in extremis de portarul Farului, Mutiu.

Meciul din Regie a inceput cu o intarziere de sase minute, dupa ce mai multi suporteri ai Rapidului s-au apropiat amenintator de gardul care ii despartea de ultrasii veniti de la Constanta.

Arbitrul meciului nu a fluierat startul partidei pana nu a primit asigurari ca partida se poate disputa in deplina siguranta.

Rapid, cu o echipa tanara, a parut timorata de miza acestui prim joc de Liga 2, in timp ce Farul, echipa care a transferat un lot intreg in ultima luna, a parut mult mai omogenizata.

Sau poate omul trimis de Ianis Zicu sa-i spioneze pe giulesteni a facut diferenta in comparatie cu analiza pe Facebook facuta de Daniel Pancu.

Una peste alta, Liga 2 din acest nu dezamageste. Stadioane pline, echipe de traditie, galeriile de alta data si un duel aprig pentru cele doua locuri care asigura promovarea.

"Ştiam că impactul cu liga a doua va fi dificil, jucătorii mei au fost apăsaţi de trac, de emoţii. A fost un altfel de adversar faţă de ce am întâlnit anul trecut. Am făcut greşeli copilăreşti în apărare, noroc cu Drăghia că ne-a salvat, ei au avut trei ocazii mari, iar echipa mea a căzut. Ne-a incomodat şi terenul. Ne-am revenit abia pe final", a spus Daniel Pancu.

"Suporterii au fost fantastici, extraordinari, locul Rapidului e în prima ligă, cel puţin la suporteri! Eu cunosc potenţialul echipei, nu suntem favoriţi acum la revenirea în Liga întâi, dar pe parcurs vom deveni favoriţi. Etapa viitoare jucăm cu Concordia şi va fi din ce în ce mai bine", a mai spus antrenorul Rapidului.

In alta ordine de idei, sambata de la aceeasi ora s-a mai jucat si meciul dintre ASU Politehnica Timisoara si CS Mioveni, meci castigat de argeseni cu 1-0.



Rapid si Farul au remizat in Regie intr-o atmosfera de Liga 1