Liga 2

Ploaie de goluri in Liga 2. Sapte meciuri, 24 de goluri!

Sursă foto: https://www.facebook.com/csconcordiachiajna/

In fiecare dintre cele sapte meciuri programate sambata dimineata in Liga 2 s-a marcat cel putin un gol, iar in sase din cele sapte partide ambele echipe au marcat.

Metaloglobus a invins pe Csikszereda Miercurea-Ciuc, cu 2-1, si a trecut la conducerea clasamentului.

Prima victorie in deplasare pentru debutanta Fotbal Comuna Recea, 3-2 pe terenul lui Aerostar Bacau, dupa ce moldovenii deschisesera scorul.

Turris Oltul Turnu Magurele a stabilit scorul zilei pe teren propriu cu CSM Resita, 4-1. Oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 21, cand Acka a fost eliminat cu rosu direct. Tabela arata 1-0 pentru gazde.

Scutaru cu un gol in minutul 43 a adus victoria pentru ASU Politehnica Timisoara pe teren propriu cu nou-promovata CSM Slatina.

Ripensia Timisoara a fost condusa din minutul 3 la Tg.Jiu, dar a intors rezultatul si a castigat cu 2-1 dupa doua lovituri de la 11 metri. Tudor in minutul 42 si Sirbu in minutul 89 au marcat pentru banateni.

De doua ori a condus Dunarea Calarasi pe terenul rivalei locale Unirea Slobozia. S-a incheiat in cele din urma 2-2.

Farul Constanta a plecat cu toate cele trei puncte de la Chiajna gratie reusitei lui Banyoi din minutul 89. Balan deschisese scorul pentru “marinari” in minutul 60, egalarea ilfovenilor fiind adusa de Borta in minutul 71.

Duminica este programat duelul Petrolul Ploiesti – FC U Craiova 1948 (ora 15:00), iar luni se joaca CS Mioveni – U Cluj (18:00).



Ploaie de goluri in Liga 2. Sapte meciuri, 24 de goluri!