Liga 2

Petrolul Ploiesti il reactiveaza pe Gheorghe Multescu

Sursă foto: https://www.facebook.com/official.fcpetrolul/

Infrangerea categorica suferita de Petrolul pe terenul celor de la ASU Politehnica Timisoara, scor 0-3, a produs efecte la nivelul bancii tehnice.

Mugurel Cornateanu si-a dat demisia, iar conducerea clubului ploiestean l-a contactat pe experimentatul Gheorghe Multescu.

Ultima oara la Astra Giurgiu in Liga 1 Betano si ajuns intre timp invitat permanent la talk show-urile sportive de la televizor, Multescu si-a dat acordul pentru a antrena a patra oara in cariera Petrolul Ploiesti.

Multescu va semna pana un contract valabil pana la finalul sezonului, obiectivul fiind neschimbat si anume promovarea in prima liga.

Petrolul ocupa locul cinci in clasamentul din Liga 2 dupa 26 de etape, fiind la cinci puncte distanta de locul trei care asigura prezenta la baraj.

Multescu va avea parte de un debut de foc pe banca “gazarilor”, Petrolul urmand a primi la finalul saptamanii vizita celor de la U Cluj, echipa de pe locul trei care s-a impiedicat pe teren propriu, 0-0 cu FC Arges, ratand sansa de a trece pe prima pozitie.



Petrolul Ploiesti il reactiveaza pe Gheorghe Multescu