Liga 2

Petrolul i-a prezentat pe Hamza si Deac

Sursă foto: https://www.facebook.com/official.fcpetrolul/

Clubul Petrolul Ploiesti a realizat doua mutari importante pentru intarirea efectivului de jucatori in vederea atacarii promovarii in Liga 1.

Atacantul Younes Hamza si mijlocasul Gabriel Deac au fost prezentati oficial intr-o conferinta de presa organizata marti de clubul ploiestean.

Desi mai avea contract in Grecia cu Aris Salonic, Hamza a preferat sa dea curs ofertei de a reveni in Romania la Petrolul.

”Mă bucur foarte mult că, după toți acești ani, am revenit, practic, acasă! Mai aveam un an de contract cu Aris, dar mi-am dorit foarte mult să mă întorc și să îmi termin cariera aici. Am 33 de ani și sper să rămân la Petrolul până când mă voi retrage”, a spus Hamza.

”Am venit să ajut echipa cu tot ceea ce pot, astfel încât să ajungem în Liga 1, acolo unde Petrolul trebuie să fie! Vom face asta, dar promovarea va veni cu multă muncă din partea tuturor. Sper să revin cât mai curând pe teren, să marchez cât mai repede posibil, dar nu vreau să-mi impun această presiune, a golului! Chiar dacă nu voi înscrie eu, important este să-mi ajut echipa să marcheze, să câștigăm și să obținem ceea ce ne-am propus”, a mai spus acesta.

Ultima oara la FC Voluntari in Liga 1, Gabriel Deac a declarat la randul sau ca vrea sa faca performanta alaturi de Petrolul.

”Atunci când am reziliat cu cei de la FC Voluntari am avut mai multe propuneri, inclusiv de la echipe din Liga 1, dar am ales să vin la Ploiești. Vreau să pun umărul la promovare și să fac performanță aici, pentru că FC Petrolul este o echipă mare, care trebuie să fie în Liga 1. Locul ei este pe prima scenă, nu aici!”, a declarat noul mijlocas al gazarilor.



Petrolul i-a prezentat pe Hamza si Deac