Liga 2

Liderul din Liga 2 reclama FRF la TAS

Sursă foto: Facebook UTA Arad

Oficialii Batranei Doamne nu sunt de acord cu decizia FRF din 27 mai pe continuarea sezonului de Liga 1 cu un playoff intre primele sase echipe la momentul intreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus.

Aradenii sunt nemultumiti ca punctele agonisite pana la momentul intreruperii sezonului vor fi injumatatatite.

UTA propune trei variante: sa fie declarata promovata direct in Liga 1, sa dispute pe teren restul celor 14 meciuri ramase din actualul sezon sau sa intre in playoff-ul propus de FRF cu punctele intregi.

”Clubul UTA a angajat deja o firmă de avocatură, care, conform legii, are 21 de zile la dispoziție, din momentul în care decizia de a se juca play-off cu înjumătățirea punctelor în Liga a 2-a a fost votată în Comitetul Executiv al FRF, să o atace la TAS.

"Asta nu înseamnă că echipa și antrenorii nu vor face tot posibilul să demonstreze că merită să rămână pe primul loc în Liga 2-a, chiar și pornind de la un avans de cicni puncte față de următoarele clasate”, a spus Claudiu Dragan, directorul sportiv al celor de la UTA, pentru Sport Arad.

Cele sase echipe care vor lupta incepand cu 4 iulie pentru promovarea in prima liga sunt UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC Argeș, Petrolul Ploiești și Rapid Bucuresti.

Primele două clasate vor promova direct, iar a treia va merge la barajul pentru promovarea în Liga 1.



Liderul din Liga 2 reclama FRF la TAS