Liga 2

FRF exclude Sportul Studentesc din Liga 2

Clubul Sportul Studentesc a fost exclus din campionatul Ligii 2 de catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal. Echipa din Regie are dreptul ca sezonul urmator sa se inscrie la startul Ligii 3.

"In baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se hotaraste excluderea echipei de Liga a II-a, seria I, a SC FC Sportul Studentesc SA si retrogradarea ei, aceasta urmand sa participe in anul competitional urmator in campionatul categoriei inferioare, respectiv in Liga a III-a a Campionatului National organizat de Federatia Romana de Fotbal. In baza art. 79.9, coroborat cu art. 42.3 din Regulamentul Disciplinar, se sanctioneaza cu excluderea din competitie si retrogradarea echipelor de juniori A si B ale clubului Sportul Studentesc, urmand ca acestea sa participe in anul competitional urmator in campionatul categoriei inferioare", se arata intr-un comunicat al FRF.

Clubul poate face recurs la aceasta decizie. Comisia de Disciplina a FRF a luat aceasta masura, dupa ce a obligat gruparea Sportul Studentesc sa plateasca cheltuielile de organizare la partida cu Rapid CFR Suceava din campionatul trecut.

In luna iunie, Comisia a obligat Sportul Studentesc sa suporte cheltuielile de deplasare, cazare si masa ale gruparii moldave, in suma de 9.474 de lei, insa clubul bucurestean nu a facut acest lucru, astfel incat "alb-negrii" nu au fost programati la meciurile din acest sezon al ligii secunde.



FRF exclude Sportul Studentesc din Liga 2