Liga 2

CSA Steaua, prima infrangere in Ghencea. Oprita isi acuza jucatorii

Sursă foto: https://www.facebook.com/CSASTEAUA/

Echipa CSA Steaua Bucuresti a pierdut, marti, intalnirea de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 0-1, in ultima partida a etapei a 14-a din Liga 2.

Pentru echipa ros-albastra este cea dintai infrangere suferita pe noul stadion din Bulevardul Ghencea.

La finlul meciului antrenorul Daniel Oprita nu si-a menajat deloc jucatorii.

“Azi nu meritam sa castigam. 0-0 era un rezultat bun in conditiile astea, pentru ca n-am pus probleme pe faza de atac.

“Nu stiu daca e o infrangere meritata, dar oricum nu meritam sa castigam. A fost un meci echilibrat, iar jocul greseala asteapta, iar noi am gresit. Am pierdut o minge la jumatatea terenului si am primit acel gol.

“Le-am spus si jucatorilor ca e lipsa de personalitate. Vorbesc de meciurile cu echipele puternice din fata. Ei au avut jucatori cu calitate individuala care au rezolvat jocul. Noi am scapat de cateva ori, dar de fiecare data am pierdut mingea”, a declarat Oprita la finalul partidei.

U Cluj revine pe locul secund in clasamentul din Liga 2, cu 33 de puncte, la sase puncte in urma liderului Petrolul Ploiesti.

CSA Steaua Bucuresti ocupa locul sase, ultimul care asigura prezenta in playoff, la trei puncte in fata urmaritoarelor Csikszereda Miercurea Ciuc si Metaloglobus Bucuresti.

Etapa urmatoare, in weekend, “militarii” se deplaseaza pe Bega pentru duelul cu Politehnica Timisoara, echipa aflata pe locul 15, cu doar 14 puncte.

U Cluj primeste vizita codasei Astra Giurgiu, penultima in clasament si o echipa care vine dupa trei infrangeri la rand.



CSA Steaua, prima infrangere in Ghencea. Oprita isi acuza jucatorii