Liga 1

Voluntari obtine cele trei puncte la Timisoara

Sursă foto: acspoli.ro

Meci cu trei penalty-uri si cinci goluri intre ACS Poli Timisoara si FC Voluntari, partida pe care oaspetii au castigat-o in final, cu 3-2.

Daniel Benzar a deschis scorul in minutul 7 cu un sut din interiorul careului, dupa ce Straton blocase intr-o prima faza mingea lui Marinescu.

Acelasi Marinescu transforma in finalul reprizei o lovitura de la 11 metri obtinuta de Benzar in duel cu Canu, capitanul gazdelor.

Voluntariul mai avusese o transversala la lovitura de cap a lui Deac in minutul 39, responsabil cu centrarea fiind din nou Benzar.

Timisoara a ramas in inferioritate numerica la zece minute dupa pauza, cand Seroni a incasat al doilea cartonas galben pentru un fault in marginea propriului careu.

Un al doilea penalty dictat in favoarea oaspetilor a fost ratat de Balan in minutul 58, cu sut trimis peste poarta, dupa care Timisoara a revenit in meci.

La faza imediat urmatoare Coltescu a acordat lovitura de la 11 metri pentru timisoreni si Artean a scuturat plasa.

O greseala comisa de Rat in fata propriului careu a frant elanul gazdelor si Balan majora din actiune avantajul Voluntariului.

Finalul a fost unul aprins dupa ce Roman si-a trecut in cont primul sau gol in tricoul Timisoarei. O lovitura spectaculoasa de cap dintre Horj si Achim a facut ca tabela sa arate 2-3.

Cu un jucator mai putin pe teren si vlaguita de efort, Timisoara n-a mai avut puterea sa salveze remiza.

Caseta tehnica

ACS Poli Timişoara: Straton – Haruţ, Melinte, Cânu, Raţ – Munteanu, Artean, Enescu (Şeroni ’19), Ciucur (Ţigănaşu ’46) – Drăghici (Popovici ’78), M. Roman. Antrenor: Adrian Neaga.

FC Voluntari: Balauru – Pleaşcă, C. Achim, Horj, Bucurică – Novac, Sânmărtean (Lazăr ’78) – G. Deac (Căpăţână ’66), Marinescu (Ivanovici ’69), D. Benzar – Ad. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu.

Cartonaşe galbene: Melinte ’18, Şeroni ’35, ’55, Cânu ’60, Munteanu ‘69 / Horj ’31, Bucurică ’82, Novac ‘85.

Cartonaş roşu: Şeroni ‘55.

Arbitru: Sebastian Colţescu.



Voluntari obtine cele trei puncte la Timisoara