Liga 1

Viitorul egaleaza Steaua in fruntea clasamentului din Liga 1

Sursă foto: facebook.com/AcademiaHagi

Lupta la titlu se incinge dupa ce Viitorul a invins-o pe Astra Giurgiu, cu 3-2, intr-un meci din etapa a 8-a a playoff-ului. Viitorul a egalat Steaua in clasament.

Meciul a inceput cum nu se poate mai rau pentru Viitorul, echipa care a primit gol dupa doar 11 minute prin Niculae cu o reluare la coltul scurt din centrarea lui Budescu.

Pana la pauza Viitorul a intors rezultat prin reusitele lui Morar din lovitura de la 11 metri in minutul 39 si autogolul lui Sapunaru la sutul lui Tucudean.

La 1-0 pentru Astra cei de la Viitorul au ratat doua ocazii monumentale prin Purece si Morar, acestia ratand singuri cu portarul Iliev.

Budescu a ratat egalarea in partea secunda, in minutul 71, cu un lob incercat din marginea careului, dupa care Viitorul a avut un gol anulat la Tucudean.

Acelasi Tucudean a marcat pentru 3-1 cu 12 minute inaintea finalului cu un sut la coltul scurt la o minge intoarsa de Coman.

Ultimul gol al meciului a fost marcat de oaspeti la o faza fixa. Budescu a centrat din corner in minutul 89 si Gerlado a reluat in poarta la coltul lung.

Viitorul: Rîmniceanu - Benzar, Ţîru, Boli, Ganea - Vînă, Roşu, Casap - Purece (Chiţu '59), Ţucudean (Dumitrescu '82), Morar (Coman '59). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Astra Giurgiu: Iliev - Oros (Geraldo '23), Săpunaru, Fabricio - Stan (Moise '82), Seto, Boubacar (Florea '63), Nicoară - Al. Ioniţă, Niculae, Budescu. Antrenor Marius Şumudică

Cartonaşe galbene: Purece '27 / Oros '9, Iliev '39

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Vladimir Urzică, Valentin Avram (asistenţi) - Alexandru Tudor (rezervă).



Viitorul egaleaza Steaua in fruntea clasamentului din Liga 1