Liga 1

Vasile Avram il provoaca pe Gica Popescu la o dezbatere televizata

Duelul dintre candidatii la sefia Federatiei Romane de Fotbal intra in ultima luna si lupta devine una tot mai acerba. Vasile Avram, unul dintre candidatii inscrisi in cursa electorala, ii arunca manusa lui Gica Popescu, principalul favorit la obtinerea victoriei, si-l provoaca pe acesta la o dezbatere televizata.

"Eu sunt pregatit oricand, mai mult decat atat, fac un apel la institutiile media sa organizeze aceasta dezbatere. Eu voi veni cu placere, ma pun la dispozitia presei. Cred ca o discutie aplicata, despre managementul fotbalului romanesc, intre mine si Gica Popescu, le va permite electorilor sa vada cine e mai bun. Bineinteles, ar trebui sa participe toti candidatii", a declarat Avram pentru Mediafax.

La alegerile pentru presedintia FRF, programate in 5 martie, si-au anuntat candidatura pana acum fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, fostul fotbalist Marcel Puscas si fostul international Gheorghe Popescu. 



Vasile Avram il provoaca pe Gica Popescu la o dezbatere televizata