Liga 1

UTA – Farul 0-0. Punct mare obtinut de “marinari” in dubla inferioritate numerica

Sursă foto: https://www.facebook.com/farulconstanta/

La revenirea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnica si a brandului Farul in Liga 1, echipa din Constanta a scos un punct pe terenul celor de la UTA Arad, unde spectatorii au avut in premiera acces in tribunele noului stadion.

UTA a ratat deschiderea scorului in secunda 10, cand sutul lui Miculescu a lovit bara transversala a portii aparate de Tordai.

Acelasi Miculescu a sutat din actiune peste poarta Farului, in minutul 14.

Dupa capul lui Mladen pe langa poarta din debutul meciului, Farul a amenintat poarta adversa prin Chitu, cu sapte minute inaintea pauzei.

Miculescu a aparut din nou la finalizare in minutul 54, cand a trimis peste poarta dupa o actiune personala in partea stanga.

Echilibrul numeric al meciului s-a rupt in minutul 70, dupa ce Dussaut a primit al doilea cartonas galben pentru tinerea lui Roger in marginea propriului careu.

Danuleasa, ultimul intrat la Farul, a fost puternic tamponat in minutul 77 de Roger, ramanand inconstient pe teren cateva momente pana la interventia echipei medicale.

Un moment care a amintit de episodul Christian Eriksen de la EURO 2020. In cele din urma Danuleasa a fost stabilizat si a luat drumul spitalului in ambulanta.

Farul a evoluat pana la final cu doi jucatori in minus, rezistand asaltului celor de la UTA.

Caseta tehnica

UTA: Iacob - Vukcevici, Erico, Medjimorec, Şliakov (Bustea '85) - Batha, Passaglia - Roger, Ubbink (Negoescu '90), Miculescu - Hora (Dangubici '60). Antrenor Laszlo Baint;

Farul: Tordai - Dussaut, Larie, Mladen, De Nooijer - Mălăele (Grosu '16, Dobosavlevici '56), Pires, Grameni (Purece '57)- Chiţu (Dănuleasă '73), Ad. Petre (Jefte '57), Pitu. Antrenor Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Dussaut '28 şi '70, Mladen '85+5

Cartonaş roşu: Dussaut '70

Arbitri:  Marcel Bîrsan – Sebastian Eugen Gheorghe, Andrei Constantinescu – Szabolcs Kovacs.



UTA – Farul 0-0. Punct mare obtinut de “marinari” in dubla inferioritate numerica