UTA Arad

UTA s-a reunit fara directorul tehnic Ionut Popa

Lotul echipei UTA Arad s-a reunit, luni, pentru primul antrenament din anul 2010, in lipsa directorului tehnic Ionut Popa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicianul aradean se va intalni marti cu jucatorii, alaturi de croatul Predrag Pocuca si de portughezul Rolando Sousa Edson, care au fost invoiti. Fata de lotul din 2009, s-a renuntat deja la ivorianul Dodo Digbeu, care s-a intors la CFR Cluj. Ceilalti jucatori au sustinut azi un antrenament, pe terenul din cartierul Subcetate, cu antrenorul Roland Nagy.

Mijlocasul Marius Stefoi, de la FC Vaslui, se va pregati cateva zile la Arad, urmand ca Ionut Popa sa se decida asupra transferului sau. Trei jucatori tineri din zona Arad, Has, Gherman si Bozgan se afla in probe.

Patru jucatori au fost anuntati de presedintele Giovani Catanzaritti sa-si caute alte angajamente. Cei patru sunt Furdean, Galca, Leucuta si Salajan. "S-ar putea sa plece si Mutulescu", a mai precizat oficialul aradean.

UTA se va pregati la Arad pana luni, cand lotul va pleca intr-un cantonament montan in statiunea Moneasa, unde va ramane pana in 30 ianuarie. Primul meci amical va fi in 30 ianuarie, cu National Sebis, pe terenul echipei de liga a treia. UTA va mai juca impotriva formatiei FC Jimbolia, in 2 februarie in deplasare si in 4 ianuarie la Arad.

Urmatoarele partide sunt programate in 6 februarie, la Arad, cu Victoria Branesti, in 13 februarie, tot pe teren propriu, cu echipa maghiara Elore Bekescsaba, in 18 februarie, cu Ariesul Turda, la Arad, si in 20 februarie, la Arad, cu Kecskemet (Ungaria).

La solicitarea lui Ionut Popa, oficialii aradeni au cautat echipe pentru alte trei amicale. Doua dintre ele sunt deja stabilite, ambele cu echipe din Ungaria. Unul cu echipa secunda a formatiei Debrecen iar cel de-al doilea cu Mako, formatie dintr-o liga inferioara.

Mediafax



UTA s-a reunit fara directorul tehnic Ionut Popa