UTA Arad

Mutu si-ar putea incheia cariera in Romania

Adrian Mutu mai are doi ani de contract in prima liga franceza, cu formaE›ia Ajaccio, dar ar putea reveni mai repede in Romania. Atacantul naE›ionalei ar putea sa-si incheie cariera la un club din liga secunda, care cauta promovarea in primul esalon.

UTA Arad a fost preluata de omul de afaceri Adrian MarE›ian, bunul prieten al lui Adrian Mutu si partenerul de afaceri al atacantului roman de la Ajaccio.

Desi Mutu a fost prezent la negocierile care au avut loc cu ocazia preluarii clubului aradean de catre MarE›ian, noul finanE›ator de la UTA susE›ine ca internaE›ionalul roman nu are nicio funcE›iie sau implicare in conducerea clubului.

Cu toate acestea, tot MarE›ian este cel care spune acum ca Mutu va oferi o prima jucatorilor de la UTA pentru victoria din derby-ul Vestului din liga secunda cu ACS Poli Timisoara.

"Le-am dat primele imediat dupa meci si Adrian Mutu m-a tinut zece minute la telefon si mi-a spus ca, pe langa banii oferiE›i de mine, le va trimite si el o prima jucatorilor. Nu vreau sa spun cat, oricum e o suma consistenta pentru acest nivel", a declarat MarE›ian dupa meciul castigat de UTA cu Poli, scor 1-0.

Noul patron al aradenilor da o noua veste importanta in ceea ce priveste viitorul si cariera lui Mutu.

[[quote_full(Mai are doi ani de contract cu Ajaccio si cand o sa termine in FranE›a, o sa vedem ce va face. Daca vom gasi inE›elegere la presedintele sau, s-ar putea sa-l avem mai repede aici ca sa facem performanE›a in Europa League, Champions League, cine stie.)(Adrian MarE›ian)]]

Omul de afaceri isi doreste ca Mutu sa joace in ultimii ani din cariera la Arad si spune ca atacantul roman i se va alatura la conducerea clubului dupa ce va pune ghetele in cui. Sau poate s-a alaturat deja, daca e sa cantarim implicarea de pana acum a "Briliantului" la UTA.



Mutu si-ar putea incheia cariera in Romania