UTA Arad

Gabi Stan, prezentat oficial la UTA

Gabi Stan a fost prezentat oficial, marti, ca noul antrenor al echipei UTA. El ii va avea ca secunzi pe Roli Nagy si Dan Tapos. In conferinta de presa organizata la sediul clubului, cu ocazia prezentarii oficiale, Stan a declarat ca regreta situatia prietenului sau Marin Barbu, fostul antrenor al aradenilor, cu care a avut cateva discutii referitoare la echipa si jucatori.

De asemena, Stan s-a aratat surprins, dar si onorat de numirea ca principal la UTA, pe care o considera un simbol al fotbalului romanesc, adaugand ca nu-i este frica de misiunea care i-a fost incredintata, aceea de a salva UTA de la retrogradare.

Numit cu doar doua zile inainte de intalnirea cu U Craiova din cadrul etapei a 24-a, noul tehnician al aradenilor a cerut rabdare de la fani si conducere, spunand ca nu poate face minuni peste noapte, mai ales ca nu cunoaste foarte bine echipa si jucatorii, insa crede in unitatea echipei si spera ca va reusi sa-i mobilizeze pe jucatori pentru a castiga cele trei puncte vitale in partida cu oltenii.

Onlinesport: Irina Maxim



Gabi Stan, prezentat oficial la UTA