Universitatea Craiova

Victor Piturca surprinde: ”Pe mine nu ma intereseaza Cupa Romaniei”

Sursă foto: www.facebook.com/UCVOficial/

Universitatea Craiova s-a calificat in optimile din Cupa Romaniei, dar antrenorul Victor Piturca a declarat dupa meciul cu CSM Resita (1-0) ca nu este interesat in mod special de aceasta competitie si ca principalul sau obiectiv este campionatul.

”Nici nu stiu cand se joaca turul urmator si cu cine jucam. Pe mine nu ma intereseaza in mod special Cupa. Eu imi doresc campionatul. Cupa au mai mai castigat-o baietii acum doi ani”, a spus Victor Piturca.

Gazonul a creat din nou probleme si Cosic s-a ales cu o accidentare urata care l-a obligat sa paraseasca terenul pe brate.

”Am reusit sa mai pierdem un jucator. A facut o entorsa dupa ce a calcat si i-a intrat picioul in nisip. Am citit ca domnul primar nu va schimba gazonul, dar m-am intalnit duminica si mi-a spus ca dansul isi doreste cel mai mult sa schimbe acest gazon”, a declarat Piturca.

Intrebat ce parere are ca la meciul cu CSM Resita au fost mai putini spectatori decat fusesera seara precedenta la duelul rivalei locale FC U Craiova 1948 cu Universitatea Cluj, Piturca nu a evitat raspunsul in pofida opozitiei manifestate de ofiterul de presa.

”Nu, de ce. Putem raspunde la orice intrebare. Suporterii vin cand vor ei si unde vor ei. E dreptul lor sa faca asta, insa astazi a jucat Universitatea cu o echipa din Liga 2. Sigur ca n-au fost suporteri multi la meci, dar sunt convins ca la meciul cu Viitorul stadionul va fi arhiplin”, a comentat Piturca.

De altfel, Piturca a spus inca de la instalarea pe banca Universitatii Craiova ca n-are o problema ca cealalta echipa a orasului sa joace pe noul stadion, in pofida trecutului sau cu Adrian Mititelu.



Victor Piturca surprinde: ”Pe mine nu ma intereseaza Cupa Romaniei”