Universitatea Craiova

Victor Piturca i-a pregatit un tratament special dinamovistului Dan Nistor

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Pus in garda de forma buna a mijlocasului dinamovist Dan Nistor, considerat cel mai periculos jucator din tabara "cainilor", Victor Piturca a anuntat cum va incerca sa-l anihileze pe jucatorul de nationala propus de Dinamo.

"Voi pune doi-trei oameni sa se tina dupa el. Dinamo e intr-o forma foarte buna, Dinamo inseamna un grup, nu numai Nistor. El e dispecerul lor, insa Universitatea Craiova are jucatori buni si puternici", a declarat Victor Piturca intr-o conferinta de presa.

"Dinamo a avut in ultimul timp o crestere extraordinara de forma sub comanda lui Uhrin. Ne asteapta asadar un meci dificil pe care vrem sa-l castigam. In ultimele doua partide de campionat n-am reusit acest lucru si avem nevoie de cele trei puncte puse in joc. Moralul este bun dupa meciul din Cupa Romaniei si sper sa repetam aceeasi partitura", a mai spus antrenorul principal al echipei craiovene.

Meciul Universitatea Craiova - Dinamo se va disputa luni seara la Severin, cu incepere de la ora 20:30, dupa ce lucrarile de inlocuire a suprafetei de joc din Banie nu au fost finalizate.



Victor Piturca i-a pregatit un tratament special dinamovistului Dan Nistor