Universitatea Craiova

Unul dintre cei mai perimați antrenori, Reghecampf, revine la Craiova. 57% procentaj de victorii

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Laurențiu Reghecampf a fost numit antrenor principal la Universitatea Craiova.

„Missing Reghe? OFICIAL ! Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei.Laurențiu Reghecampf revine pe banca tehnică a Universității Craiova. Suporterii alb-albaștri îl cunosc deja pe experimentatul tehnician, Știința, sub îndrumarea sa, arătând un fotbal așa cum ne dorim cu toții, ofensiv și spectaculos. Succes, Laurențiu, și abia așteptăm să duci “Campioana unei Mari Iubiri” acolo unde îi este locul!”, a anunțat Craiova miercuri.

Probabil fanii Științei nu îl „missing” pe Reghe. Acesta nu a mai făcut nimic notabil în ultimii ani, fiind sub radar doar în căutare de bani pentru noua soție.

Între 2017 și 2019 a antrenat în zona arabă la Al Wahda și Al  Wasl, nu a prins și el măcar un Al Hilal. A făcut o pauză și în 2021 s-a dus la Al Ahli. A stat puțin, iar între 2021 și 2022 a venit la Univesitatea Craiova, pentriu ca apoi să plece la Neftchi Baku de unde a fost dat afară și a revenit la Știința.

În mandatul oltean anterior a avut 45 de partide cu 26 de victorii, adică un procentaj de victorii de 57%. Anteior, la echipele arabe avusese 58% (Al Wahda), 40% (Al Wasl) și 27% (Al Hilal). Ultima oară, la Baku a avut 54%.

Neagoe, concediat neînvins

Fostul antrenor, Eugen Neagoe, a fost dat afară neînvins în acest sezon, cu 4 puncte din 6.

„Sunt supărat că am dat două puncte pe nimic, aseară am luat două puncte și le-am aruncat. Asta le-am spus și aseară jucătorilor, le-am spus că nu se mai permite acest lucru și că dacă vrem să luăm campionatul nu mai merge așa”, a declarat patronul Craiovei, Mihai Rotaru.



Unul dintre cei mai perimați antrenori, Reghecampf, revine la Craiova. 57% procentaj de victorii