Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu renunta la locul doi. Oltenii si-au luat gandul de la titlu: "Trebuie sa se alinieze multe"

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Sorin Cirtu, presedintele echipei Universitatea Craiova, spune ca pentru echipa din Banie partida cu FCSB reprezinta un meci de obiectiv.

Locul doi la finalul sezonului este vizat de echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf.

“La campionat nu suntem la mana noastra. Trebuie sa se alinieze multe lucruri. Targetul nostru sunt meciurile astea doua, cu FCSB si Sepsi.

"E un lot de jucatori si aici intervine si maiestria antrenorului sa faca o rotatie astfel incat ambele partide sa se termine cu rezultate pozitive. In niciun caz nu tratam partida...va fi stadionul arhiplin. E o nebunie la Craiova", a declarat Sorin Cirtu intr-o interventie la Pro Arena.

Calcule pentru locul doi

“Suntem ingrijorati de forma lor, ne apuca...Noi ne jucam sansa locului doi, vedem ce se intampla la partida dintre FC Arges si CFR. In situatia in care CFR-ul a invins gandurile noastre pentru campionat sunt zero.

“Intotdeauna obiectivul nostru a fost locul doi. Daca invingem FCSB venim la un punct in spatele lor. Mai au partida cu CFR-ul, deci locul doi se joaca. Noi jucam locul doi la partida de duminica”, a mai declarat presedintele gruparii din Banie.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB se disputa duminica seara, de la ora 19:30.

Va fi un meci in care egalul nu avantajeaza decat pe CFR Cluj, liderul campionatului.



Universitatea Craiova nu renunta la locul doi. Oltenii si-au luat gandul de la titlu: "Trebuie sa se alinieze multe"