Universitatea Craiova

Universitatea Craiova, egal cu Fortuna Dusseldorf intr-un amical

Sursă foto: twitter.com/f95

Echipa CS Universitatea Craiova si-a inceput, sambata, seria partidelor amicale in cantonamentul pe care il sustine in Malta.

Oltenii au intalnit formatia germana de liga secunda Fortuna Dusseldorf ca in urma cu 38 ani in primul tur al Cupei Cupelor. Acum, ca si atunci, scorul a fost identic, 1-1.

Germanii au deschis scorul la mijlocul primei reprize prin Iyoha (min.23), dupa care actul secund a apartinut juvetilor.

Craiova a egalat prin Popescu scapat unu contra unu cu portarul advers in minutul 78, gol care a fost anuntat de o bara a lui Kelic si o minge scoasa in extremis de portarul Rensing la sutul lui Gustavo din lovitura libera.

Formula Craiovei

Gheorghe Mulțescu a folosit următoarea formulă: Vlad (Popescu) – Vlădoiu, Acka, Dumitraș, Briceag (Vlădoiu) – Zlatinski, Screciu, Bancu – Manea, Băluță, Ivan.

În repriza a doua au jucat Vlad – Petre, Kelic, Popov, Briceag – Mateiu, Birzan – Rocha, Gustavo, Mazarache – A Popescu.

Promo: Cote mărite în fiecare zi la Fortuna și peste 100 de pariuri pe fiecare eveniment. Înregistrează-te!# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 15 15 33
2 FCSB 15 21 32
3 Craiova 15 12 32
4 Botosani 15 6 25
5 Astra 15 7 24
6 Viitorul 15 4 23
Universitatea Craiova, egal cu Fortuna Dusseldorf intr-un amical