Universitatea Craiova

Tensiuni in Banie: Acka si Madson lovesc in conducerea Universitatii

Sursă foto: csuc.ro

Exilati la echipa a doua pe termen nelimitat, jucatorii Stephan Acka si Madson au iesit la ofensiva si lanseaza cuvinte grele impotriva conducerii clubului Universitatea Craiova.

"Motivul pentru care eu am fost trimis la echipa a doua a fost pentru că ei au spus că am anunțat echipa cu 5 minute înainte de meci că nu pot juca, ceea ce nu este adevărat. Eu cred că situația noastră putea fi gestionată mai bine de conducerea clubului pentru că din vară știau deja că eu nu vreau să mai rămân", a scris Acka pe Facebook.

Acesta mai spune ca antrenorul Gigi Multescu nici nu-l mai baga in seama la antrenamente.

Raspunsul conducerii a venit imediat si jucatorului ivorian i-a fost reziliat contractul.

"După aproape trei ani de colaborare, CS Universitatea Craiova anunță încetarea raporturilor contractuale cu fundașul ivorian Acka. Îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de echipă și îi dorim mult succes în carieră”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al grupării din Bănie.

Mult mai virulent a fost Madson care a indreptat tunurile impotriva antrenorului, presedintelui si chiar a patronului din Banie.

”Stau și mă uit la situație, ești trimis la echipa a doua, mă întreb care este explicația. Nu ți se răspunde, nu te respectă, dar vor să-i respecți. Antrenorule, fii bărbat, nu copil. Când am jucat contra lui Dinamo tu știai că nu eram apt. Am fost să ajut echipa. Am avut ruptură și am astat trei luni și tu nu ai venit să-ți ceri scuze. Am dat totul pentru această echipă și nu pentru bani, pentru că am avut oferte mai bune. Am respectat, dar nu am fost repectat în acest an. Președintele mi-a spus că-mi va termina cariera. Patronul echipei a spus la televizor anumite lucruri care m-au deranjat", a scris Madson pe aceeasi retea de socializare.



Tensiuni in Banie: Acka si Madson lovesc in conducerea Universitatii