Universitatea Craiova

Sorin Cirtu solicita amanarea demolarii stadionului Ion Oblemenco

Sorin Cirtu, antrenorul echipei CSU Craiova, nu este de acord nici cu demolarea din aceasta toamna a stadionul Ion Oblemenco si face apel la amanarea acestui proces sau la gasirea unei solutii de compromis pentru ca formatia pe care o pregateste alaturi de Emil Sandoi sa mai poata juca meciurile de acasa pe propriul stadion.

“Eu as vrea sa se faca un compromis, iar etapele care se disputa acasa sa se poata juca. Sa se demoleze pe etape, dar ce adversarul se duce sa sara cu capul in groapa. Pai Udinese isi face stadionul si tot acolo se joaca. Hamburg a jucat 4-5 ani cu tribunele in constructie. Din retur putem sa jucam pe Extensiv, dar in vara nu ne-a lasat judecatorul sindic sa-l facem”, a spus Sorin Cirtu la Digi Sport.

“CSU Craiova nu este o echipa noua, este continuarea Universitatii Craiova si fara doamna primar fotbalul n-ar fi revenit la Craiova, Pentru mine Severinul este un teren neutru, dar nu spun nimic sa jucam pe Extensiv. Ar fi altceva”, a completat antrenorul celor de la CSU Craiova.



Sorin Cirtu solicita amanarea demolarii stadionului Ion Oblemenco