Universitatea Craiova

Sorin Cirtu in asteptarea duelului cu Steaua: “Vrem mai mult”

CSU Craiova merge de minune sub conducerea lui Sorin Cirtu si Emil Sandoi, iar echipa din Banie a ajuns sambata la al zecelea meci fara infrangere. Practic ultimul esec al juvetilor dateaza din 31 august, cand pierdeau cu 5-0 la Giurgiu.

“Vrem mai mult. Sa vedem acum mai ales ca ne vine o piatra de incercare cu Steaua in Cupa Romaniei. Dorim sa prelungim cat mai mult aceasta serie. Suntem intr-un moment bun, dar aceste rezultate nu le-am obtinut intamplator. Practicam un fotbal bun, avem ocazii si este o placere sa vedem meciurile noastre in ultimul timp”, a spus Cirtu la Dolce Sport.

Acesta si-ar dori ca jucatorii sai sa exploateze mai mult ocaziile avute pentru a nu mai avea emotii.

“Am facut o partida buna pe care am dominat-o de la inceput si pana la sfarsit. Am si dat repede golul prin Bawab, dar apoi a venit si golul doi. Este un atacant cu calitati si vreau sa ramana pentru noi. Cu Herghelegiu am avut o discutie si i-am spus ca mergem pe mana lui si sa nu ne dezamageasca. A facut o partida buna si vreau in continuare sa recidiveze”, a completat Cirtu.

Tehnicianul Universitatii Craiova a mai spus ca arbitrul a mai gresit in meciul cu Ceahlaul, dar ca nu este deranjat din moment ce scorul era 2-0 pentru CSU.

“Va fi un stadion plin cu Steaua, este un mare interes si asteptam meciul. Intalnim cea mai buna echipa a Romaniei si va fi un meci foarte greu pentru noi. Este o piatra de incercare si un examen pentru noi”, a spus Cirtu despre meciul cu Steaua din sferturile Cupei Romaniei.

CSU Craiova a invins-o pe Ceahlaul, sambata, cu 2-0, prin golurile lui Bawab si Herghelegiu.

[news-111001]



Sorin Cirtu in asteptarea duelului cu Steaua: “Vrem mai mult”