Universitatea Craiova

Sorin Cirtu: “E fotbalul care imi place”

Sorin Cirtu face adevarate minuni alaturi de Emil Sandoi pe banca formatiei CSU Craiova, cei doi reusind sa aduca formatia din Banie de pe ultimul loc in clasamentul Ligii 1 la doar sase puncte de podium si cupele europene.

“O victorie care ne-a consumat foarte mult. Am avut multe frisoane inainte de meci, a fost o saptamana de toata jena, una foarte grea, nu a fost un antrenament in care sa nu avem un jucator accidentat. Am avut numai necazuri, plus alte comentarii rautacioase ale mass-mediei. A fost o presiune mare pe noi, de aceea voiam sa castigam, sa ne consolidam pozitia. Am venit la echipa cand aveam 2 puncte si eram pe ultima pozitie. Vrem sa ne stabilizam, obiectivul nostru e sa ramanem in Liga I. Daca mergem pe linia asta, putem sa realizam multe. ”, a spus Cirtu la Look tv dupa meciul castigat cu Rapid.

“Ambele goluri au fost de super clasa, deosebite, si mie imi place fotbalul asta. A fost o victorie muncita, Rapidul a lasat o impresie foarte buna, a fost curajoasa, dar bine ca s-a terminat asa. Incercam sa ne facem un anumit numar de puncte in asa fel incat sa fim intr-o zona mai confortabila”, a mai spus Cirtu.

CSU Craiova s-a impus cu 2-0 in fata echipei Rapid prin golurile marcate de Brandan si Bawab.



Sorin Cirtu: “E fotbalul care imi place”