Universitatea Craiova

Scandal urias pe bilete la derby-ul Craiovei

Oltenia fierbe inaintea meciului direct dintre CSU Craiova si Universitatea Craiova, dupa ce primarul Lia Olguta Vasilescu a decis sa tipareasca un numar limitat de tichete.

Edilul orasului Craiova a dispus tiparirea unui numar de doar 4000 de bilete, care au fost puse in vanzare doar in mediul online.

Adrian Mititelu, patronul celor de la Universitatea Craiova, solicitase accesul in peluza sud pentru suporterii juvetilor, lucru care a fost refuzat de clubul organizator al meciului de pe stadionul Ion Oblemenco, in speta CSU Craiova.

De aici si pana la aprinderea conflictului nu a mai fost decat un singur pas, Mititelu acuzand-o pe Olguta ca este complet rupta de realitatea orasului si ca refuza sa dea ochii cu adevaratii suporteri ai Stiintei.

“Nu se poate asa ceva! Olguta Vasilescu isi bate efectiv joc de suporterii echipei noastre. Prin decizia de a nu le permite fanilor accesul in Peluza Sud si pentru faptul ca a scos la vinzare doar un numar mic de bilete (n.r. – 4000), doar online, aceasta femeie a dat dovada ca fuge de multime si de realitatea din oras", a spus Mititelu pentru Fanatik.



Scandal urias pe bilete la derby-ul Craiovei