Universitatea Craiova

Rotaru nu se gandeste sa-l dea afara pe Reghecampf

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a ratat ambele obiective din acest sezon, insa patronul Mihai Rotaru spune ca nu ia in calcul concedierea antrenorului Laurentiu Reghecampf.

“E foarte mare tristete, o deceptie foarte mare, in momentul in care pierzi ambele obiective in maniera asta. Ca bani nu ne afecteaza, dar ca glorie da. Eu nu iau decizii la cald. Nu incepem sa aruncam cu pareri. Laurentiu a inceput o treaba, trebuie sa o continuam. Vedem unde am gresit, pentru ca am gresit cu totii in acest sezon”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Patronul Universitatii Craiova a mai spus ca antrenorul Laurentiu Reghecampf nu a avut niciun obiectiv in contract.

Rotaru a mai spus ca “sunt povesti cu Mirel Radoi”, cand a fost intrebat daca fostul selectioner al Romaniei ar putea ajunge la Craiova in vara acestui an.

“Nu inseamna ca Mirel Radoi nu poate sa fie noul antrenor, peste un an, peste o luna, peste trei ani. Nu luam in calcul si nu e stilul nostru sa discutam cu un alt antrenor cat timp avem antrenor”, a mai declarat Mihai Rotaru.

Universitatea Craiova a fost eliminata in semifinalele Cupei Romaniei de Sepsi Sf.Gheorghe, dupa 1-2 in deplasare si 0-1 pe teren propriu.



Rotaru nu se gandeste sa-l dea afara pe Reghecampf