Universitatea Craiova

Reactia Craiovei dupa amanarea meciului cu Botosani. Sorin Cirtu: "Imi cer eu scuze"

Meciul CS Universitatea Craiova - FC Botosani programat pentru vineri seara nu se va mai juca la ora stabilita.

Partida a fost amanata de LPF dupa ce medicul echipei din Botosani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Delegatia celor din Botosani a fost evacuata la puterea noptii din hotelul in care era cazata la Craiova si echipa a fost escortata cu antemergator pana la Botosani. O calatorie de toata noaptea, dupa cum a povestit patronul moldovenilor, Valeriu Iftime.

Reactiile din tabara oltenilor nu au intarziat sa apara, presedintele celor de la Craiova cerandu-si scuze in numele celor implicati in cele povestite de Iftime.

"Imi cer eu scuze domnului Iftime, in numele autoritatilor din Craiova, pentru felul in care a fost tratata delegatia Botosaniului", a spus Cirtu la Digisport.

"Campionatul trebuie sa mearga mai departe, altfel nu se va mai termina vreodata daca se mai gaseste cate un caz de covid. Cine ne garanteaza ca nu se va mai intampla ceva de acum incolo?", a mai declarat Sorin Cirtu.

Dinamo si FC Botosani sunt pentru moment oprite de la programarile in Liga 1, dupa ce oameni din cele doua cluburi au fost depistati pozitiv in ultimele zile.

Liga 1 ar urma sa reinceapa sambata, 13 iunie, daca nu vor mai aparea intre timp noi cazuri de coronavirus.Reactia Craiovei dupa amanarea meciului cu Botosani. Sorin Cirtu: "Imi cer eu scuze"