Universitatea Craiova

Oltenii mizeaza pe tineri cu Viitorul

Marcel Popescu, presedintele CS Universitatea Craiova, a dezvaluit ca la meciul de duminica cu Viitorul in primul 11 al echipei din Banie vor fi introdusi mai multi jucatori tineri.

“Avem la dispozitie intreg lotul, dar ne gandim si la returul semifinalei Cupei Romaniei cu Voluntariul. Briceag si Bancu nu pot juca in acel meci. Vor fi schimbari pentru ca suntem obligati. Baluta este accidentat si nu va juca duminica”, a spus Popescu la Digi Sport.

“Screciu a fost descoperit intr-o situatie de forta majora, iar in aceste doua meciuri de campionat vom miza si pe alti tineri, cum ar fi Barzan spre exemplu. La meciul cu Gica Hagi vom avea jucatori la fel de tineri sau poate chiar mai tineri decat ai lui. Sa vedem daca Academia Universitatii Craiova este la fel de valoroasa ca a lui”, a adaugat presedintele clubului din Banie.

Oficialul CS Universitatea Craiova crede ca introducerea mai multor jucatori tineri in ultimele doua meciuri de campionat nu ar trebui sa genereze discutii.

“Nu avem un lot asa de numeros precum Steaua, care poate schimba liniile ca la hochei, dar vom aborda meciurile cu maxima responsabilitate dupa posibilitatile pe care le avem. Suporterii stiu ca suntem onesti. Daca noi, contra Viitorului si Stelei, luam acelasi numar de puncte, cine ne poate acuza de ce? De putut nu stiu daca putem, dar de vrut vrem”, a mai spus Marcel Popescu.



Oltenii mizeaza pe tineri cu Viitorul