Universitatea Craiova

Olteni contra olteni. Craiova se pregateste de derby in Liga 3

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial/

Echipa secunda a celor de la U Craiova 1948 CS primeste, vineri dupa-amiaza, vizita celor de la U Craiova 1948 SA intr-un meci din etapa a 11-a in al treilea esalon.

Partida va fi gazduita de stadionul Extensiv cu incepere de la ora 14:00, iar razboiul declaratiilor intre cele doua tabere este in plina desfasurare.

Gazdele confruntarii refuza sa numeasca echipa lui Adrian Mititelu pe numele oficial de U Craiova, considerand ca aceasta formatie este una aparuta in 2017 si ca nu are nimic in comun cu FC Universitatea Craiova, echipa ajunsa in faliment.

"În toată comunicarea oficială dinaintea, din timpul şi de după partidă vom folosi apelativul echipa oaspete pentru formaţia domnului Adrian Mititelu. Nu putem proceda altfel, având în vedere că această echipă apărută în 2017 nu are legtăură nici măcar cu FC U Craiova, echipă aflată în faliment la ora actuală", anunta reprezentantii echipei al carei patron este Mihai Rotaru.

Oaspetii de la U Craiova 1948 SA au primit 500 de bilete la pretul de 2 lei bucata, insa pana joi dimineata nu a fost revendicat niciunul dintre aceste tichete.

U Craiova 1948 SA, echipa lui Mititelu, ocupa locul sase in Seria a III-a din Liga 3, cu 17 puncte, in timp ce U Craiova 1948 Club Sportiv SA 2, echipa secunda a formatiei din prima liga, ocupa locul 10, cu 15 puncte.

Flacara Horezu ocupa primul loc, cu 23 puncte, urmata de Turris-Oltul Turnu Magurele (21) si Unirea Bascov (19).



Olteni contra olteni. Craiova se pregateste de derby in Liga 3