Universitatea Craiova

Olguta il ia peste picior pe Mititelu: “Harap Alb, nu ai palmaresul”

Primarul Lia Olguta Vasilescu si Adrian Mititelu au scos cutitele pe masa si arunca vorbe grele unul impotriva celuilalt. Miza? Infiintarea unei noi echipe Universitatea Craiova care sa continue fotbalul in Cetatea Banilor.

Pana acum argumentul principal al lui Mititelu era bazat pe palmaresul Universitatii Craiova, dar in realitate se pare ca finantatorul juvetilor nu detine decat rezultatele din 1994 si pana in prezent.

Vechiul palmares de pana in 1994 cu toate trofeele castigate este la Pavel Badea, omul de incredere al primarului Craiovei si cel insarcinat sa coordoneze proiectul CS U Craiova.

"Ne-am razgandit in lumina noilor documente prezentate de suporteri, care au cercetat in amanunt. Adevarul este, draga Adrian, ca nu ai nicio dovada ca palmaresul Maximei se afla in buzunarul tau", i-a transmis Olguta lui Mititelu pe retelele de socializare.

Mititelu ar fi ratat adevaratul palmares al Craiovei in momentul in care a preluat echipa de la fostul patron Dinel Staicu. Acesta din urma i-ar fi cedat lui Mititelu doar drepturile federative ale jucatorilor, certificatul de identitate sportiva si licenta. A omis sa-i transfere insa si palmaresul, lucrul cel mai important.



Olguta il ia peste picior pe Mititelu: “Harap Alb, nu ai palmaresul”