Universitatea Craiova

Oficial: Craiova are doua echipe in Liga 2

Comitetul Executiv al FRF a admis, miercuri, dosarele celor doua echipe din Craiova inscrise in Liga 2. Astfel, orasul Craiova are doua formatii in viitorul campionat din Liga 2, FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, si CS Universitatea Craiova, echipa sprijinita de Primarie.

"La Liga 2 sunt 13 echipe in Seria I si 12 echipe in Seria a II-a. Rapidul nu m-am uitat in ce serie, dar probabil in Seria I. Universitatea lui Mititelu a fost primita in Liga 2 prin decizia Inaltei Curti, iar cea de-a doua, CS, s-a votat si a fost acceptata in Liga 2, au fost doar 2-3 voturi impotriva", a spus Ioan Horoba, presedintele clubului Gaz Metan Medias, prezent la dezbaterile Comitetului Executiv.

Universitatea Craiova a fost exclusa din fotbal in vara anului 2011, dar Adunarea Generala a FRF a acordat in 2012 un loc echipei lui Adrian Mititelu conform unei decizii a justitiei. De asemenea, un al doilea loc a fost acordat Primariei Craiova care a decis sa se desparta de proiectul lui Mititelu si sa-si faca propria echipa, CS U Craiova.



Oficial: Craiova are doua echipe in Liga 2