Universitatea Craiova

Multescu: “Am luat doua goluri stupide”

Gheorghe Multescu ramane fara victorie dupa a patra confruntare cu Laurentiu Reghecampf si spune ca Universitatea Craiova mai are nevoie de un punct pentru a fi sigura de prezenta in playoff.

“Cred ca puteam sa obtinem mai mult si cred ca meritam dupa o prima repriza in care am dominat. Am avut patru ocazii si am primit un gol stupid contrar jocului. Repriza a doua acelasi scenariu si am primit inca un gol stupid printre picioarele portarului”, a spus Multescu, antrenorul Universitatii Craiova, dupa meciul cu Steaua de la Severin.

Incurajari pentru Zlatinksy

“Au ratat jucatori mult mai mari ca el. Putea fi 1-0 pentru noi si desfasurarea jocului putea sa fie alta. L-am incurajat si in cabina la pauza”, a spus Multescu despre ratarea primului penalty de care a beneficiat Craiova in meciul cu Staeua.

Plyaoff-ul se joaca impotriva lui Dinamo

“Eu spun de vreo trei etape ca am emotii si ca nu este jucat nimic. Avem cel mai greu program si nu putem fi linistiti pana nu facem punctele matematic. Trebuie sa luam un punct cu Dinamo pentru a intra matematic in playoff. Mergem sa castigam cel putin un punct. Trebuie sa fim pregatiti si sa jucam bine”, crede Multescu.

Multescu a pierdut toate cele patru meciuri in care l-a infruntat pe Reghecampf fie ca le-a antrenat pe Gaz Metan Medias, Dinamo sau Universitatea Craiova.

De la revenirea in Liga 1 juvetii n-au invins-o niciodata pe Steaua si ultimul succes al oltenilor in fata ros-albastrilor dateaza din 2002.



Multescu: “Am luat doua goluri stupide”