Universitatea Craiova

Mititelu vrea o singura echipa la Craiova. Condescu, omul de legatura cu Primaria

Adrian Mititelu s-a saturat de conflicte interne cu “fratii” de la CSU Craiova si l-a insarcinat pe noul manager general Marin Condescu sa initieze o linie de dialog cu Primaria Craiova pentru gasirea unui numitor comun.

“Telul nostru este ca la Craiova sa functioneze o singura echipa de Liga 1. Am mandat din partea domnului Mititelu, care mi-a spus ca s-a saturat de razboaie si ca vrea o singura echipa FC Universitatea Craiova”, a spus Condescu la Digi Sport.

Oficialul clubului din Banie mai afirma ca nu a discutat deocamdata cu nimeni de la CSU Craiova si ca vrea sa aiba o intalnire cu primarul Lia Olguta Vasilescu.

“Din partea noastra exista toata disponibilitatea. Vrem ca impreuna cu Primaria sa facem o singura echipa”, a mai declarat Condescu.

Managerul general al juvetilor a mai spus ca Mititelu vrea sa pastreze 33% dintr-o viitoare schema de actionariat, alte 33% sa le cedeze Primariei si restul de 33% sa fie rezervate suporterilor.

FC Universitatea Craiova s-a reunit luni, jucatorii au efectuat vizita medicala si urmeaza plecarea in cantonamentul de la Baile Herculane.



Mititelu vrea o singura echipa la Craiova. Condescu, omul de legatura cu Primaria