Universitatea Craiova

Mititelu propune FRF si LPF caderea la o intelegere in noi termeni

Asa cum a anuntat, Adrian Mititelu a trimis o scrisoare catre FRF si LPF prin intermediul careia face o oferta de intelegere pentru a nu se ajunge intr-un proces civil in dosarul dezafilierii FC Universitatea Craiova.

Dupa ce a pierdut procesul in plan penal, unde Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au fost achitati de Curtea de Apel Bucuresti, Mititelu a primit dreptul de a-si cauta dreptatea intr-un proces civil pentru recuperea prejudiciului.

Mititelu a sustinut initial ca a pierdut 258 milioane de euro, insa patronul defunctei FC Universitatea Craiova propune celor doua institutii ale fotbalului romanesc o suma pe care o considera echitabila.

Astfel, nu s-ar mai ajunge la proces daca FRF si LPF ar inscrie echipa lui Mititelu direct in Liga 2 si i-ar plati acestuia un prejudiciu in valoare de 50 milioane de euro, aceasta sub forma unei stingeri pe cale amiabila a litigiului din cele doua dosare penale.

Mai mult, Mititelu doreste ca cele doua organisme sa impuna o hotarare prin care CS Universitatea Craiova, echipa actuala din Liga 1, sa inceteze a-si mai desfasura activitatea ca si continuatoare a FC Universitatea Craiova.



Mititelu propune FRF si LPF caderea la o intelegere in noi termeni