Universitatea Craiova

Mititelu ataca in justitie a doua echipa din Craiova: “E o clona creata sa dezbine adevarata Universitatea Craiova”

Adrian Mititelu, patronul echipei FC Universitatea Craiova, considera ca echipa CS U Craiova a fost introdusa in mod abuziv in Liga 2 si ca aparitia acesteia are drept scop dezbinarea adevaratei echipe fanion a Olteniei.

“Aceasta echipa este o echipe introdusa in mod abuziv cu scopul de a dezbina suporterii, de a crea o stare de neliniste. Este o echipa clona pentru a diviza si ingropa FC Universitatea Craiova. Acea hotarare s-a dat in 2012 in momentul dezafilierii Universitatii Craiova. Nu poti introduce o alta echipa cu nume asemanator echipei din 1948. Este o decizie abuziva. Aceasta echipa nu poate avea mai mult de cateva luni in fotbal”, a spus Mititelu la Digi Sport.

“Parchetul si justitia nu pot accepta o asemenea nelegiuire. In circa 30 de minute terminam de redactat plangere penala catre DNA si o vom depune maine. Vom sesiza si Comisia de Disciplina a FIFA si vom vedea care dintre acestea entitati vor reactiona mai repede”, a mai spus patronul celor de la FC Universitatea Craiova.

FRF a acceptat, miercuri, cele doua echipe din Craiova in campionatul de Liga 2.



Mititelu ataca in justitie a doua echipa din Craiova: “E o clona creata sa dezbine adevarata Universitatea Craiova”