Universitatea Craiova

Mititelu ameninTa: "Nota de plata va fi aspra"

Adrian Mititelu, patronul clubului suspendat Universitatea Craiova, a iesit, vineri, la rampa cu noi ameninTari la adresa conducatorilor fotbalului romanesc si spune ca pe acestia ii asteapta ani grei dupa gratii pentru raul facut clubului din Banie.

"Singura sansa a cluburilor este sa ia o acTiune pe cont propriu. Nota de plata va fi aspra pentru FRF, LPF si cluburile care au contribuit la acest masacru", a declarat Mititelu la sport.ro

Potrivit lui Mircea Moise, unul dintre avocaTii clubului Universitatea Craiova in litigiu cu FRF si LPF, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir risca pedepse cuprinde intre 5 si 20 de ani pentru excluderea abuziva din fotbal a clubului fanion al Olteniei.

Moise mai spune ca Dragomir va colabora cu anchetatorii pentru a obTine o pedeapsa mai blanda.

"Dragomir, din dorinta de a scapa cu o inchisoare de doar sapte - opt ani, va fi dispus sa spuna si el adevarul, ca nu o fi Mitica Dragomir atat de altruist incat sa ia aceeasi pedeapsa ca Mircea Sandu, cel care, consider eu, este initiatorul acestui masacru", a comentat Moise pentru EdiTie Speciala, publicaTia lui Adrian Mititelu.



Mititelu ameninTa: "Nota de plata va fi aspra"