Universitatea Craiova

Mititelu a gasit stadion pentru FC Universitatea Craiova

Alungat cu Politia de pe stadionul Ion Oblemenco, Adrian Mititelu s-a orientat rapid si a gasit o noua casa pentru echipa despre care el afirma ca reprezinta adevarata Universitatea Craiova.

"Am ales Valea Jiului si in special baza sportiva de la Petrosani, pentru ca sunt foarte multi suporteri in vale. L-am delegat pe presedintele Marcel Iancu sa se ocupe de toata problema si speram ca totul sa fie bine. Am ales Valea Jiului pentru ca este o zona libera de rosu", a declarat Mititelu, informeaza Mediafax.

Consiliul Local Petrosani a aprobat, vineri, in unanimitate cererea depusa de Adrian Mititelu care doreste sa inscrie echipa editia 2013-2014 a Ligii 2.

"In cadrul asocierii pentru folosirea Stadionului Jiul Petrosani subscrisa (n.r. - FC Universitatea Craiova) va suporta urmatoarele cheltuieli: 1.000 de euro plus TVA pentru fiecare joc oficial disputat in imobilul Jiul Petrosani si anexele sale: 500 de euro plus TVA pentru fiecare joc amical disputata in imobilul stadionul Jiul si anexele sale si 25 la suta din totalul sumelor incasate din vanzarea biletelor de intrare la jocuri. In vederea asocierii mentionam ca exista acordul Asociatiei Club Sportiv Jiul Petrosani", se arata in cererea clubului din Craiova aprobata de Consiliul Local.

Stadionul Ion Oblemenco va fi folosit de CS Universitatea Craiova, echipa de fotbal infiintata de Primaria si Consiliul Local Craiova.



Mititelu a gasit stadion pentru FC Universitatea Craiova